Burkoló ZseniBemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

A burkolás a lakás dísze, és a lakás díszeit mindig hozzáértő burkolóra kell bízni ahhoz, hogy az valóban a lakás dísze legyen hosszú évekig. Lehet ez másképp is!!
Burkoló Zseni logoKépzelje el, hogy a házát nagyszerűen felépíti egy kőműves csapat. Egyre csak szépül, rákerül a tető, alakul a belseje, fűtés, stb... és elérkezik a burkoláshoz, ami az egyik legfontosabb rész! Amit majd a barátok is látnak, ha vendégségbe jönnek! De ha nem jó burkoló szakembert választ, akkor vége egy álomnak!! Szégyenkezhet majd a barátok előtt, hogy eddig simán ment minden az építkezése során, de a burkoló elszúrta! De ha ENGEM választ, ilyen nem fordulhat elő.

Mint minden építőipari munka, a burkolás is nagy szakmai hozzáértést igényel. Nem csak a kivitelezésre fordítanak a burkoló szakemberek nagy hangsúlyt, hanem a megfelelő, és oda illő segédanyagok kiválasztására is.
A számos fajta burkolási technológiának köszönhetően a gyártók is sok minőségi anyagot és segédanyagot fejlesztettek ki. A segédanyag alatt érthetjük a ragasztókat, fugázóanyagokat, szilikonokat stb. A legjobb burkolást, csakis minőségi segédanyagokkal lehet elképzelni, és a burkoló is egyszerűben és precízebben tud velük dolgozni. Ez a burkolás kivitelezésében meg is fog látszani.

A burkoló lapok vásárlásakor minden esetben figyelni kell az igénybevételi hatásokra. Pl: padlófűtés, túlzott napsugárzás, gyakori forgalom stb. Ezekre a tényezőkre a lap vásárlásakor fel kell hívni az eladó figyelmét, és kérni, hogy ehhez mérten ajánlja a kerámiákat.

Célom, hogy az ön elképzeléseit, igényeit megvalósítsam. Ötleteimmel, szaktudásommal segítségére tudjak lenni a burkolás során, hogy a végeredménnyel minden tekintetben elégedett legyen. Legegyszerűbbtől a luxusig, a panel lakástól a komplett családi ház külső és belső burkolatainak kialakításáig.

Remélem, hogy még találkozunk a közeljövőben egy sikeres munkakapcsolat során. Amennyiben olyan kivitelezőt keres, aki reális áron minőségi munkát kínál, hívjon bizalommal!

E-mail:          burkolozseni@gmail.com   
Mobiltelefon: 06-20-928-6726